Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vigyázz forró!
  2009-01-19 18:48:27, hétfő
 
  Vigyázz forró!
2009-01-03

A Magyarok Házában 2008. december 09-én tartott előadásom. A közel 2 órás videó teljes terjedelemben online megtekinthető.



http://www.postaimre.com/media/vigyazz-forro/

A videót Gál Marcell készítette.
8 hozzászólás az íráshoz

1. Korner:
2009 01 03 18:11-kor

Tisztelt Posta Úr!

Gratulálni szeretnék az előadásához! Nagyon-nagyon kellemes meglepetés volt számomra. Először az Ön nevével Tomcat riportja kapcsán találkoztam. Aztán a napokban láttam a bombagyár torrent szerverén az itt látható előadás videóját, gondoltam letöltöm és belenézek. Nos a belenézésből az lett, hogy 2x is végignéztem és mindenkinek akinek tehetem megmutatom! Tetszik a logikus és struktúrált gondolkodásmód, a kimért és gördülékeny stílus. Számomra jó látni, hogy van aki józanul és tisztességesen mer kiállni az Igazság érdekében. Megvallom őszintén, a honlapon lévő összes videó megtekintése és számos blog bejegyzése elolvasása után - könyveit még nem sikerült megvásárolnom - úgy döntöttem, hogy a bombagyár helyett elsősorban az ön oldalát fogom látogatni. És ezt terjeszteni is fogom környezetemben. (Nem az összehasonlítás végett, csak megjegyzésként: a régi Tomcat is hasonlóan elfogulatlanul, tényekre alapozva gondolkodott, azonban pár éve sajnos ez megváltozott.)

Sok sikert és kitartást kívánok Önnek és mindannyiunknak akik magunk is patkószögek vagyunk!

Üdvözlettel:

Korner
2. Mária:
2009 01 03 19:04-kor

Kedves Posta Imre!

Az Isten áldja meg Önt és kedves családját és adjon erőt a folytatáshoz!
Köszönjük amit tesz értünk, remélem lesz erőnk összefogni a gonosz ellen.
Szerény kis patkószög létemre igyekszem én is tenni a dolgomat, ameddig
csak lehet.
Engedje meg, hogy boldog új évet kívánjak Önnek és szebb, jobb jövőt!
Kívánok hitet, melegséget, hű türelmet, útjához fényt, boldogságot,magyar szót
és égre kéket, emberarcú emberséget.
Verseket, célt, igazságot, daltól derűs jobb világot. Kézfogásos tiszta csöndet
és mosolyból minél többet!

Nagyon Boldog Új Évet kívánok Isten áldásával!

Szeretettel és tisztelettel:Mária
3. Topi:
2009 01 06 00:17-kor

Szia!
Megnéztem a videót kb. egyet is értek majdnem minden mondandóddal.
Tetszik az előadásmódod és a mondanivalód amit nagyon az enyémnek is mondhatok.

És akkor most meg szeretném kérdezni hogy Hitlerhez hogyan viszonyulhat egy egyszerű ember mint pl én a mai világban ezen események után.
Ugye alapból elítélem mert népírtott meg mindenféle nagyon csúnya dolgokat művelt...
De ha igaz az amit mondasz és tényleg Izrael irányít(rosszul), valamint látom a tv-ben hogy most is gyerekeket gyilkolnak az izraeliek...
És nem csak te mondod hogy Izrael “így meg úgy" hanem rengetegen így gondolják...
Most akkor Hitler egy “hős" volt vagy mi? :-))) tök hülyén hangzik a kérdés ezért nevetek, de ezek szerint ő mégis csak tudott valamit.....????
Vagy Hitler is Izrael szüleménye volt valamilyen célból?

Nem tudok a lelkiismeretemre hallgatni ez ügyben mert fiatal vagyok és sok mindennel nem vagyok még tisztában, ezért fordultam e kérdéssel hozzád most hogy így felmerült bennem filmed hatására.
4. postaimre:
2009 01 06 17:14-kor

Mi már csak megítélni tudjuk a történelmi alakokat. Ez egy összetett kérdés, nem lehet napirendre térni fölötte, de hidd el nekem, ma már nem sok jelentősége van annak, hogy erről mit gondolsz. Bízz az érzéseidben, és nézz utána mindennek több szempontot is figyelembe véve, nyitott elmével. Ne bálványozz senkit és semmit, de higgy! A válaszok ott vannak benned is! Hitlerhez miért kell neked viszonyulni? Csak kérdezem. Szerintem neked nem kell senkivel egyet értened, amíg nem érted, hogy mit is cselekedett és miért, kiknek a sugallatára és milyen lelki attitűddel. Sok ebben a csapda. Olyan egyszerű kérdésekben sem tudunk egyszerűen konszenzusra jutni, hogy saját családtagjainkhoz hogyan viszonyuljunk! Figyelj, tanulj, vitázz, fejlődj bátran, de soha ne gondold, hogy igazad van! Érezni fogod, mi a különbség, és a viszonyulás is magától kialakul!
5. Topi:
2009 01 07 02:19-kor

Köszönöm a válaszodat és a segítségedet!

Tudom hogy nem sok jelentősége van már, de mivel szorosan kapcsolódik az “izraelitákhoz"/is/ ez a történelmi “huncutkodás", és nem hagyják homályba veszni, ezért gondolatok keletkeznek bennem is.
Azt hiszem rossz szót használtam ezzel a “viszonyulás"-al, tulajdonképpen csak valami vélemény akart megfogalmazódni bennem róla, miközben sok minden forog a fejemben és kombinálok.
A kérdés összetettségét nem vitatom, sőt úgy gondolom hogy ami elveszett az elveszett, és csak teóriákat van módunk gyártani Hitlerről és céljairól. De Isten őrizz hogy “bálványozzam" vagy egyáltalán bárki mást... ha esetleg ez jött ki a mondandómból akkor rosszul fogalmaztam.
Mindenesetre örülök hogy a honlapodra találtam mert kb. egy hullámhosszon leledzenek a gondolataink, csak te jobban el tudod mondani, és tapasztalataid révén sokkal több dolgot össze is tudsz rakni :-)
Sok szerencsét kívánok neked hogy minél tovább ténykedhessél!
Maradok tisztelettel Figyelő, tanuló, vitázó, fejlődő “Patkószeg" :)
6. Lomex:
2009 01 10 16:48-kor

Nagyon jó vudeó...Szivesen néznék több ilyet...
7. Benedek Zoltán:
2009 01 12 18:33-kor

Kedves Ire!
Gratulálok az előadáshoz!
küldtem a Vendégkönyvbe egy meghívót számodra. Kérlek jelezz vissza.
Megjegyzés: El kell dönteni a társadalmunknak, hogy az
S T N
betük alapján magas hangrendű ISTEN -t szolgáljuk, vagy a mély hangrendű SÁTÁN-t!
Üdv: Benedek Zoltán a Magyar Nádori Szövetség nemzeti koordinátora
http://nadoritestulet.network.hu
nadori.szovetseg@freemail.hu
8. tuby:
2009 01 19 18:15-kor

Ha hiszitek, ha nem de én találkoztam Kanadában ugyan ilyen bajkeverővel mint Posta Imre.56-ban ő volt az aki kirobbantotta a forradalmat.Elmondása szerint csak balhéból.Oda ment a tömegbe,felugrott egy autó tetejére és elkezdte ordítani,hogy “foglaljuk el és gyújtsuk fel a tévé adót"! Ő volt a szikra kirobbantója.Több sem kellet a sok buta primitív dühös embernek. Autókat borogattak, kirakatokat zúztak...Elmondása szerint nagyon megijedt. Soha nem gondolta volna,hogy ekkora bajt kevert. Azóta is lelkiismeret furdalásban él Kanadában. Mert persze az ilyen hősök szöktek ki először az országból.A kilétét nem fedem fel amíg él,de fel vettem videóra a vallomását. Halála után leközöltetem valamelyik tévé csatornán.Ha vissza tudná pergetni az időt,soha nem tenne hasonlót.Ez a Posta Imre ugyan ilyen bajkeverő! És még elbújik a “HAZAFIASSÁG" mögé.Ne hallgassatok rá ne vegyétek a könyveit és szép lassan éhen hal.Nem vagyok fizetett provokátor! Csak élet tapasztalattal megáldott okos Magyar aki külföldön keresi a pénzt és Magyarországon költi el! Ha majd rá jöttök és ti is ezt teszitek akkor lesz vásárló erő Magyarországon is és fellendül a gazdaság. A szerbek ugyan ezt teszik év tizedek óta.Törökök szintén és még sorolhatnám...
Béke Veletek!

Itt lehet hozzászólni !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lelkiismeretemre, összehasonlítás, megfogalmazódni, társadalmunknak, mindannyiunknak, megjegyzésként, elfogulatlanul, magyarországon, környezetemben, nadoritestulet, összetettségét, tapasztalataid, tapasztalattal, tulajdonképpen, gondolkodásmód, tisztességesen, kirobbantotta, ténykedhessél, hullámhosszon, megtekinthető, terjedelemben, viszonyuljunk, izraelitákhoz, megvásárolnom, vendégkönyvbe, gondolataink, koordinátora, belenézésből, hallgassatok, segítségedet, tisztelettel, előadásmódod, konszenzusra, mindenesetre, gondolkodott, megtekintése, napokban láttam, bombagyár torrent, honlapon lévő, bombagyár helyett, összehasonlítás végett, régi Tomcat, gonosz ellen, mondanivalód amit, egyszerű ember, amit mondasz, tv-ben hogy, kérdés ezért, lelkiismeretemre hallgatni, történelmi alakokat, összetett kérdés, történelmi “, Magyarok Házában, Tisztelt Posta Úr, Kedves Posta Imre, Nagyon Boldog Új Évet, Vagy Hitler, Benedek Zoltán, Kedves Ire, Magyar Nádori Szövetség, Posta Imre, Béke Veletek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlék  Minden szülő a lényével nevel.  Naplemente  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  A Gömb  Rögtön puha Mézes Krémes  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Különös!  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Két ember becsülete  Muratáj  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Emlék  Ha így haladunk...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztinától  A könnyek összegyűjtése  Szép estét  Emlék  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  képre írva  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Föld napja április 22  Szent György napi hiedelmek, s...  Palóc Grand Canyon  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Mindenünk, amink van, amit sze...  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Föld napja április 22  Ébredj  Föld napja április 22  Muratáj  Alvó cica  Szép estét  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Krisztinától  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
napokban láttam, bombagyár torrent, honlapon lévő, bombagyár helyett, összehasonlítás végett, régi Tomcat, gonosz ellen, mondanivalód amit, egyszerű ember, amit mondasz, tv-ben hogy, kérdés ezért, lelkiismeretemre hallgatni, történelmi alakokat, összetett kérdés, történelmi &#8220, kérdés összetettségét, mondandómból akkor, honlapodra találtam, hullámhosszon leledzenek, meghívót számodra, mély hangrendű, autó tetejére, tévé adót&#8221, szikra kirobbantója, ilyen hősök, szerbek ugyan, lelkiismeretemre, összehasonlítás, megfogalmazódni, társadalmunknak, mindannyiunknak, megjegyzésként, elfogulatlanul, magyarországon, környezetemben, nadoritestulet, összetettségét, tapasztalataid, tapasztalattal, tulajdonképpen, gondolkodásmód, tisztességesen, kirobbantotta, ténykedhessél, hullámhosszon, megtekinthető, terjedelemben, viszonyuljunk, izraelitákhoz, megvásárolnom, vendégkönyvbe, gondolataink, koordinátora, belenézésből, hallgassatok, segítségedet, tisztelettel, előadásmódod, konszenzusra, mindenesetre, gondolkodott, megtekintése, mondandómból, mondandóddal, bálványozzam, bajkeverővel, kirobbantója, leközöltetem, lelkiismeret, viszonyulhat, folytatáshoz, megváltozott, mondanivalód, boldogságot, cselekedett, viszonyulás, jelentősége, kérdésekben, sugallatára, forradalmat, struktúrált, végignéztem, gördülékeny, mindenkinek, kirakatokat, huncutkodás, hozzászólás, viszonyulni, patkószögek, érzéseidben, üdvözlettel, sorolhatnám, hazafiasság, előadásához, terjeszteni, hozzászólni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.